♥ Gratis verzending vanaf €100   ♥ Voor 16u besteld de volgende werkdag verzonden   ♥ Lokale & handgemaakte items

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Welkom op Cosas By Meisje Met De Frou

  • Geplaatst op
  • Door Emilie - Meisje Met De Frou
Welkom op Cosas By Meisje Met De Frou

Cosas By Meisje Met De Frou. Ontdek het avontuur van deze kleine grote droom.

Welkom bij de eerste blog van Cosas By Meisje Met De Frou! 
Nou dit is allemaal nieuw voor mij, het schrijven van een blog, maar laten we er gewoon invliegen en zien wat het geeft. 

 

In deze eerste blog wil ik jullie graag meenemen in het avontuur van Cosas By Meisje Met De Frou en in het leven van Emilie, mezelf. 

 

So first things first. Ik ben Emilie, een 24 jarige happy meid met een grote liefde voor fashion, hebbedingetjes en niet te vergeten teckels. Ik geniet momenteel nog van het "hotel mama" leventje, en ik moet toegeven dat dat nog dik oké is! En oh ja ook een beetje "hotel oma" want mijn oma woont ook bij ons. 4 meisjes bij elkaar, met ons Juliettje (onze mega schattige ruwhaar teckel) bij geteld. Ook hebben we één en soms 2 ventjes in huis. Het eerste ventje is onze Britse korthaar Florre, en het tweede ventje is mijn vriendje Arthur. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag wandelen, een koffietje en dessertje eten. Ook trek ik wel eens graag het stad in en ga ik met veel plezier eens iets drinken met vriendinnen. 

 

Nu genoeg over mij. Want jullie zijn hier ook om de winkel Cosas By Meisje Met De Frou beter te leren kennen. Maar dan ga ik toch eerst weer even wat over mij moeten vertellen (lacht). 

 

Alles is begonnen in 2019 met Meisje Met De Frou op Instagram. Hier ben ik begonnen met het verkopen van zelfgemaakte juweeltjes. Het grappige is wel dat ik in die tijd zelf helemaal geen juweeltjes droeg. Ik heb ook zelf geen gaatjes voor oorbellen (misschien heb ik hier toch ook gewoon schrik voor). Maar ik ben een creatieve duizendpoot en vond het wel enorm leuk om juweeltjes te creëren, te spelen met verschillende kleuren en kralen. Ik maakte een eigen website. Super eenvoudig, maar ik was er wel enorm trots op. Tijdens de coronaperiode "boomde" het online bestellen en ook bij mij kwamen er enorm veel bestellingen binnen. Na corona nam dit jammer genoeg weer wat af. Daarom ging ik op zoek naar winkeltjes waar ik eventueel mijn juweeltjes zou kunnen leggen. En zo kwam het volgende avontuur, Jacob's Conceptstore. Ik begon in de Hoogstraat in Antwerpen, maar bereidde al snel uit naar 6 winkels van Jacob's Conceptstore in Antwerpen, shopping centra, Brugge en Brussel. 

 

Natuurlijk was mijn grote meisjesdroom het openen van een eigen winkeltje. En soms komen dromen dus blijkbaar echt uit. Zo werd er voor Cosas in de Boomstraat in Bornem een nieuwe eigenaar gezocht. Hier lag ik zelf ook al met mijn juweeltjes en zo kende ik dus ook al de eigenaar. Na overleg met mama, oma en de boekhouder stond et besluit vast. Ik ging de nieuwe eigenaar worden van Cosas. 

 

4 augustus kregen we de sleutel en gingen voor een totale make-over van de winkel. Schilderen, nieuwe kasten, houtconstructies en ook het opbouwen van een nieuwe webshop, collecties kiezen en deze ook stomen en het inrichten van de winkel stonden allemaal op het menu. Ook kozen we voor een semi nieuwe naam, namelijk Cosas By Meisje Met De Frou. Wegens de naambekendheid van Cosas hier in Bornem wou ik deze naam behouden maar wou ik er ook heel graag mijn eigen bedrijdfsnaampje, Meisje Met De Frou bij.

 

Een maand hebben we enorm hard gezwoegd en ook gezweet (lacht) om de winkel op tijd klaar te krijgen voor de opening van 14 september. Gelukkig heb ik dit niet allemaal alleen moeten doen en heb ik super veel hulp gekregen van mijn mama, oma en papa, maar ook van vrienden en mijn vriendje. En tromgeroffel... we hebben alles op tijd klaar gekregen voor het openingsweekend. Dat was wel nog even spannend maar na stevig doorwerken wel gelukt. 

 

En ja nu zit ik dus hier, in mijn winkeltje Cosas By Meisje Met De Frou, in de Boomstraat van Bornem. Maar heel belangrijk, voor wat kan je nu bij ons terecht? Voor te leuke fashion items, accessoires, juweeltjes en lifestyle producten. Met andere woorden zeker eens de moeite om langs te komen of om online te shoppen op www.cosasbymeisjemetdefrou.com

 

Met heel veel plezier en enthousiasme open ik mijn deuren van dinsdag tot en met vrijdag van 10u-18u en op zaterdag van 10u-17u. 

 

Na dit enorm lange verhaal rest mij enkel nog te zeggen, hopelijk tot eens in de winkel en anders tot op de webshop! 

Liefs, 

Emilie - Meisje Met De Frou. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »